Tarikh Kursus Kahwin Hari Bekerja Untuk Bulan Januari, Februari Dan Mac 2017

Kursus kahwin hari bekerja

Selain kursus kahwin hujung minggu, anda juga boleh ikuti kursus kahwin hari bekerja atau kursus kahwin hari biasa di Danau Kota

Di sepanjang tahun 2016, Abang Zack dapati hampir 30 peratus dari peserta yang hadir ke KURSUS KAHWIN HARI BEKERJA Danau Kota setiap minggu ni datang dari jauh, malah sejauh Kelantan, Trengganu, Pahang, Perak, Kedah dan Negeri Sembilan.

Abang Zack rasa bersyukur kerana khdimat Abg Zack menganjurkan kursus kahwin hari biasa ini sudah mula dikenali oleh muda-mudi.

Apa yang Abang Zack pentingkan adalah Abang Zack dapat membantu ramai muda-mudi mendapatkan sijil kursus kahwin dan juga ilmu perkahwinan atau ilmu rumahtangga kepada golongan muda-mudi yang:

1. Sukar sangat nak masuk ke kursus kahwin pada hari Sabtu dan Ahad kerana terpaksa bekerja.

2. Ada golongan muda-mudi yang masuk kelas belajar secara part time ambil Diploma atau Degree pada hari hujung minggu untuk memantapkan lagi kerjaya mereka.

3. Ada golongan muda-mudi yang sangat sibuk dengan aktiviti lain pada hari Sabtu dan Ahad seperti bersukan atau masuk gym.

4. Ada golongan muda-mudi yang memang URGENT nak nikah tetapi tidak dapat nak tunggu kursus kahwin pada hari Sabtu dan Ahad.

Jika anda juga adalah salah satu dari golongan di atas, Abang Zack sudah sediakan tarikh-tarikh kursus hari bekerja atau kursus kahwin hari biasa untuk bulan Januari 2017, Februari 2017 dan Mac 2017.

Jadi anda boleh pilih mana-mana tarikh kursus pra perkahwinan ini dan inform segera Abang Zack jika anda dan pasangan sudah tetapkan tarikhnya.

Jika anda masih solo atau masih belum ada tarikh nikah, anda juga boleh sertai kursus perkahwinan di Danau Kota ini.

Tarikh Kursus Kahwin Hari Bekerja

JANUARI 2017

+ 4-5 Jan 2017 (Rabu dan Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

+ 25-26 Jan 2017 (Rabu dan Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

FEBRUARI 2017

+ 1-2 Feb 2017 (Rabu dan Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

+ 22-23 Feb 2017 (Rabu dan Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

MAC 2017

+ 1-2 Mac 2017 (Rabu dan Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

+ 22-23 Mac 2017 (Rabu dan Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

Jika dah bincang dengan pasangan dan pilih tarikh kursus kahwin hari bekerja atau kursus kahwin hari biasa ni, jangan lupa untuk segera Whatsapp Abang Zack kat 013 4133343.

In Sha Allah, Abang Zack akan segera membantu.

🙂

Untuk melihat semua tarikh kursus kahwin Danau Kota dari bulan Januari 2017 hingga Mac 2017, anda boleh klik link ini untuk ke website rasmi Abang Zack.

KLIK >>> Kursus Kahwin Danau Kota

 

Shares