kursus kahwin hari bekerjaAlhamdullillah. Sehingga kini kami telah dapat membantu ribuan muda-mudi mendapatkan sijil kursus kahwin walaupun mereka tidak dapat hadir berkursus pada hari hujung minggu.

Dengan adanya khidmat penganjuran kursus kahwin hari bekerja ini, ramai muda-mudi dari negeri-negeri lain yang urgent hendak dapatkan sijil telahpun dapat kami bantu.

Ada peserta dan pasangan yang datang dari jauh – Kelantan, Terengganu, Pahang, Johor – malah ada yang datang sejauh Sabah dan Sarawak. Alhamdullilah, selesai masalah mereka.

Bagi anda yang juga agak sukar hendak ikuti kursus ini pada hari Sabtu dan Ahad, kami telah sediakan tarikh terkini kursus kahwin hari bekerja untuk bulan Oktober 2016.

Jika anda masih belum tahu, penganjuran kursus kahwin hari bekerja ini dianjurkan pada minggu 1 dan minggu 4 setiap bulan.
 

BULAN OKTOBER 2016

+ 05-06 OKTOBER 2016 – Rabu & Khamis – BOOKING MASIH DIBUKA (HARI BEKERJA)

+ 26-27 OKTOBER 2016 – Rabu & Khamis – BOOKING MASIH DIBUKA (HARI BEKERJA)

 

Jangan tunggu lama-lama untuk membuat booking. Ramai muda-mudi telah membuat persediaan lebih awal dan mereka juga telah ambil kesempatan sewaktu ujian bertulis atau ujian lisan masih belum diwajibkan.

Booking atau pertanyaan boleh dibuat semudah Whatsapp kami di 013 4133343.

JOM !
 

p.s Anda juga boleh melihat lain-lain info penting tentang kursus kahwin hari bekerja ini di laman web kami, www.KursusKahwin.net

 

Shares