Anda Tercari-Cari Kursus Kahwin Hari Bekerja?

kursus kahwin hari bekerjaJika anda ingin mengikuti kursus kahwin dengan kadar segera tetapi tidak dapat ikuti kursus perkahwinan ini pada hari hujung minggu – anda mungkin pening kepala tercar-cari di mana adanya kursus kahwin hari bekerja ini?

Jika anda masih belum tahu, Kursus Kahwin Danau Kota ada menganjurkan kursus kahwin hari bekerja atau kursus kahwin hari biasa (Rabu & Khamis) dua kali sebulan.

Penganjurannya adalah pada hari Rabu dan Khamis pada minggu pertama dan hari Rabu dan Khamis pada minggu ke empat, setiap bulan.

Untuk memudahkan anda, saya berikan anda tarikh tepat penganjuran kursus kahwin hari bekerja atau kursus kahwin hari biasa di Danau Kota ini untuk bulan September 2016.

TARIKH

+ 07-08 SEPTEMBER 2016 – Rabu & Khamis – BOOKING MASIH DIBUKA (HARI BEKERJA)

+ 28-29 SEPTEMBER 2016 – Rabu & Khamis – BOOKING MASIH DIBUKA (HARI BEKERJA)

 

Semoga dengan adanya penganjuran kursus kahwin hari bekerja ini, ianya dapat memudahkan anda mendapatkan sijil kursus kahwin yang menjadi dokumen wajib apabila anda hendak memohon kelulusan perkahwinan di Jabatan Agama Negeri nanti.

Jika anda masih mempunyai sebarang kemusykilan atau pertanyaan, anda boleh terus Whatsapp ke Hotline kami, 013 4133343.

 

Nota: Anda juga boleh melihat lain-lain maklumat penting tentang kursus pra perkahwinan ini di laman web kami, www.KursusKahwin.net

🙂

Shares