kursus kahwin Danau KotaSejak tahun lepas, kami dapati semakin ramai muda-mudi yang kena bekerja pada hari hujung minggu. Mungkin nak cari duit lebih ataupun memang kena bekerja pada hari hujung minggu.

Oleh itu, boleh dikatakan setiap hari kami menerima pertanyaan atau Whatsapp dari mereka ini bertanyakan KURSUS KAHWIN HARI WEEKDAYS atau KURSUS KAHWIN HARI BIASA, dan ataupun KURSUS KAHWIN HARI BEKERJA.

Jika anda adalah salah seorang dari mereka, janganlah rasa miss pulak bila anda melihat rakan-rakan yang lain sudahpun dapat ikuti kursus kahwin pada hari Sabtu & Ahad.

Ini kerana, sebagai usaha kecil kami untuk anda yang terpaksa bekerja sebegini, kami ada sediakan khidmat kursus kahwin hari weekdays atau kursus kahwin hari biasa, ataupun kursus kahwin hari bekerja.

Jika anda belum tahu, Kursus Kahwin Danau Kota ada sediakan khidmat kursus kahwin sebegini DUA KALI SETIAP BULAN – iaitu pada RABU & KHAMIS MINGGU PERTAMA dan RABU & KHAMIS MINGGU KE EMPAT, setiap bulan.

Dan untuk selepas Hari Raya Eidul Fitri ini atau untuk bulan Julai 2016, masih ada satu lagi tarikh kursus kahwin Rabu & Khamis ini.

 

TARIKH TERDEKAT (JULAI DAN OGOS 2016):

27-28 Julai 2016 (Rabu & Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

3-4 Ogos 2016 (Rabu & Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

24-25 Ogos 2016 (Rabu & Khamis) – BOOKING MASIH DIBUKA

 

Anda boleh pilih mana-mana tarikh yang sesuai dengan masa anda.

Booking pun SEMUDAH Whatsapp ke Hotline kami, 013 4133343. 🙂
 
 

Nota penting:

1. Sila berikan kami NAMA PENUH (setiap peserta) dan tarikh kursus kahwin yang dipilih.

2. Jangan risau-risau pasal yuran kerana yuran boleh dijelaskan pada hari anda hadir ke ke kursus kahwin nanti.

3. Lain-lain maklumat penting juga ada di laman web rasmi kami, www.KursusKahwin.Net

Share This